VGEBY Auto Aluminijuma Vode Temperatura Temperatura Zajednički Cijev Senzor Mjerač Radijator Crijevo Adapter Štipaljkama, 26-40MM (Veličine : 32MM)

VGEBY Auto Aluminijuma Vode Temperatura Temperatura Zajednički Cijev Senzor Mjerač Radijator Crijevo Adapter Štipaljkama,

U trgovini
KM 10.19
Iz robe:

Tačno mjerač temperature vode, sprječavajući da se pregreje i dijagnosticiranje moguće probleme za vozila na vrijeme,izbjeći mehanickih problema i sigurnosti.Napravljen od najbolje kvalitete i svjetlo težinu aluminijske legure, usvojiti anodizovani završi, jake i trajna, genijalan i praktične.Različite modeli i racionalno izgradnji, upoznaj svog drugačije potrebe za različite vodenim cijevima.Jednostavno dizajn i veliki funkcije.Lako instalaciju, sa 2 trajnih prilagodljiva štipaljke da vežite.Dozvoliti instalaciju temperatura mjerač ulaskom u sredstvo za hlađenje crijevo.Tačno mjerač temperature vode, sprječavajući da se pregreje i dijagnosticiranje moguće probleme za vozila na vrijeme,izbjeći mehanickih problema i sigurnosti.Napravljen od najbolje kvalitete i svjetlo težinu aluminijske legure, usvojiti anodizovani završi, jake i trajna, genijalan i praktične.Različite modeli i racionalno izgradnji, upoznaj svog drugačije potrebe za različite vodenim cijevima.Jednostavno dizajn i veliki funkcije.Lako instalaciju, sa 2 trajnih prilagodljiva štipaljke da vežite.Dozvoliti instalaciju temperatura mjerač ulaskom u sredstvo za hlađenje crijevo. 1. Molim te provjeriti i potvrdu koliki je prije kupovine!U obzir elastičnost kola vode cijevi, pa preporučujem ti izbor malo veći model nego tvoja kola vodenim cijevima.Kao što ako tvoja kola vodovod unutrašnje promjer je 27mm/1.06", onda 28mm/1.10" unutrašnju promjeru zajednički cijev je savršeno. 2. Lagan za postavljanje, ali profesionalno instalaciju je preporučljivo!.Osobine : .Tačno mjerač temperature vode, sprječavajući da se pregreje i dijagnosticiranje moguće probleme za vozila na vrijeme,izbjeći mehanickih problema i sigurnosti.Napravljen od najbolje kvalitete i svjetlo težinu aluminijske legure, usvojiti anodizovani završi, jake i trajna, genijalan i praktične.Različite modeli i racionalno izgradnji, upoznaj svog drugačije potrebe za različite vodenim cijevima.Jednostavno dizajn i veliki funkcije.Lako instalaciju, sa 2 trajnih prilagodljiva štipaljke da vežite.Dozvoliti instalaciju temperatura mjerač ulaskom u sredstvo za hlađenje crijevo.Bilješka : . 1. Molim te provjeriti i potvrdu koliki je prije kupovine!U obzir elastičnost kola vode cijevi, pa preporučujem ti izbor malo veći model nego tvoja kola vodenim cijevima.Kao što ako tvoja kola vodovod unutrašnje promjer je 27mm/1.06", onda 28mm/1.10" unutrašnju promjeru zajednički cijev je savršeno.2. Lagan za postavljanje, ali profesionalno instalaciju je preporučljivo!.

Karakteristike

Ovako bi vam se moglo svidjeti