Nikgic Kosu Elastics Gumica za kosu Šifona Gumice za Kosu Kosu Luk Šifona Rep Držač Bobbles Mekan Elegantan Luk Gumica za Žene Kosu Veze Gumica za kosu sa Vrpcom

Nikgic Kosu Elastics Gumica za kosu Šifona Gumice za Kosu Kosu Luk Šifona Rep Držač Bobbles Mekan Elegantan Luk

U trgovini
KM 2.71
Iz robe:

Različita stila : Proizvoda imaju različite boje, jedno sa svojim posebnim stil.Lijepa : Svaki vrpcom za glavu, ima trajnih gumice i dobro elastičnost.Možeš izabrati svoj frizuru i ponovi dizajn.Visokog kvaliteta materijala : Ove gumica su napravljeni od elastično velvet bendove za dobro elastičnost i prozračnost.Ne štetu kosu, drži stražu čisto i dobro ponovo upotrijebi iskustvo.Dar : jednostavna i elegantno dizajn čini prikladan poklon za sve dame i prijatelji.To može biti čuvana dnevnik da ove trake organizovano i u dobrim ponovo upotrijebi uslovima.Služba : Sve naše stvari su garantovano 100% zadovoljstvo.Pored toga, što smo vam garantujem da odgovoriti na svaki zahtjev u roku od 24 sata.specifikacija : Količinu : 1 veličine:9cm Materijal : Šifona Mogućnosti : 1. Ovo gumica su napravljeni od visokog kvaliteta saten materijala, koji su meka i glatka dirati, pere i lako da se suše.Mogu ti srediti kosu pa bez oštećenja kosu i lako je da se koristi. 2. Možeš da uradi sam na mnogo načina, to je prekrasan dar za žene ili devojke. 3. Naš ukrase za kosu, može biti upotrebljeno u više navrata i može se koristiti za žurke, ritualima i svakodnevno koriste da bi ti ispala još šarmantan.Moderan dizajn Tip : elastično gumica.Mode tip : Popravio.Model : ukrase za Kosu.Proces : dame ukrase za kosu.Proizvod Ime : Elastično Gumica.Boja : kao pokazao mjere Opreza : priručnik Za mjerenje, male greške se može dogoditi u slobodi kosu, vidim gotov proizvod.Molim potvrdi veličinu prije kupovine.Pucaj u posebno mjesto da se slika malo hromatska.

Karakteristike

Quantity:
1
size:9cm :
Material:
Chiffon
Features:
1. These hair bands are made of high-quality satin materials, which are soft and smooth to touch, washable and easy to dry. They can fix hair well without damaging the hair and are easy to use. :
2. You can make DIY in many ways, this is a beautiful gift for ladies or girls. :
3. Our hair accessories can be used repeatedly and can be used for parties, rituals and daily use to make you look more charming. :
Modern design :
Type:
elastic hair band.
Mode type:
Fixed.
Model:
Hair accessories.
Process:
ladies hair accessories.
Product Name:
Elastic Hair Band.
Color:
as shown
Precautions:
For manual measurement, small errors may occur in loose hair, see the final product. :
Please confirm the size before buying. :
Shoot in a special location to make the image slightly chromatic. :

Ovako bi vam se moglo svidjeti